EKSKLUZIVNO: Milan Radojičić organizuje nerede na Kosovu da bi izbegao hapšenje!

Redakcija Rikošeta prikazuje komunikacije na Viber-u u grupi koju koriste poslanici Srpske liste.

Milan Radojičić, optužen kao „šef“ podzemlja severnih opština na Kosovu ima široku listu sa opcijama kako da se spasi pravde.
Sigurni podaci koji su stigli iz severnih opština Kosova govore da Radojičić drži pod kontrolom većinu gradonačelnika tih opština i 6 od 9 poslanika Srpske liste u kosovskom parlamentu.

Redakcija Rikošeta prikazuje komunikacije na Viber-u u grupi koju koriste poslanici Srpske liste.

Sadržaj komunikacije u toj grupi je alarmantan što se tiče podele ove parlamentarne grupe. Osobe koje najviše pišu u toj grupi su Igor Simić i Saša Milosavljević, koji međusobno razmenjuju velike optužbe.
I u toj grupi se primećuje da osoba koja stoji iznad svega a koja tobože pokušava da ujedini sve kosovske Srbe je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Međutim, naš izvor, koji je jako blizak sa jednim od članova grupe na Viber-u, rekao je da se „zadnjih nedelju dana stanje promenilo“. Komunikacija u toj grupi se znatno smanjila i totalno je formalna.
Ali, iako se smanjila komunikacija poslanika Srpske u grupi na Viber-u, teme se zagrevaju, posebno među Srbima na severu Kosova.
Milan Radojičić juče u Beogradu nije dobio dovoljnu podršku za „bunkerizaciju severa“. Prema tome, sinoć je naredio povlačenje Srba iz kosovskih institucija i zapretio da „svako ko to ne učini, proći će loše“.
Glasnim tonom je zapretio jednom od gradonačelnika da će da mu „razbije njušku“ ako narednih dana ne posluša svaku reč njegove naredbe.
„Milan Radojičić je spreman učiniti svašta da bi spasio sebe od odgovornosti za ubistvo Olivera Ivanovića. Juče u Beogradu nešto nije dobro proteklo iako je sam Vučić rekao da za Radojičića nema nijedan argument da je upleten u to ubistvo“, navodi izvor.
Srpski političari sa Kosova, polazeći od Rade Trajković, zatim Momčila Trajkovića i drugih, više puta su rekli da mogu biti sledeće žrtve Milana Radojičića. Taj strah je prisutan i kod samih članova Srpske liste, posebno onih iz severnih opština na Kosovu.
Radojičić je rekao „Boli me k… ko se boji a ko ne. Hoću sve na ulici.“ Međutim, naš izvor strahuje da on planira neku veću tragediju samo da bi digao na noge srpski narod na Kosovu i na taj način sebe spasio od gonjenja.

Izvor: Rikošet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *